Mindre motorer - större upplevelse

Just bränsleförbrukningen kan vara ett argument för våra båtar, även om det i denna klass med båtar upptill 5,3 meter möjligen inte upplevs helt avgörande. Vad vi däremot tycker är att du kanske skall överväga ditt båtval i ett större perspektiv. Antagligen minskar glädjen och nöjet med (motor)båtlivet i samma takt som att oljepriset stiger. Tiden för lättdrivna båtar som fungerar med mindre motorer är här.

När andan faller in vill vi inte att du upplever motstånd inför eventuella hål i plånboken som nästa tankning innebär. Det är därför vi tillverkar mindre båtar och kanoter.

Om du idag äger en lite större båt. Den täckta båten med den större motorn så har vi inget att invända mot det valet. Vad vi däremot gör här är att peka på en annan form av båtliv. Möjligen håller du med oss när vi säger att ditt båtval kan innehålla mera av glädje och enkelhet om du går ner en storleksklass. Eller två! Vi tror (vet) hur viktigt det är för många av oss att tillbringa tid på sjö och hav. Vi vill att du skall kunna fortsätta leva livet även när tiderna förändras. Vi tycker att en Linderbåt är ett svar på den framtid vi nu anar. Vad tycker du?

 

LÄTTARE BÅT - MERA FART

Mindre och snålare behöver inte vara detsamma som tråkigare. Tvärtom!

Linder Aluminiumbåtar fyller många behov, och våra sportbåtar tar sig fram riktigt fort. Skillnaden är att du kan använda en mindre motor, lite färre hästkrafter, för samma fart som båtar i motsvarande klass tillverkade i andra material. Lägre bränsleförbrukning kan det också stavas.

Vårt sortiment rymmer båtar som framdrivs med motorer från 2.5 hk till 100 hk. Från någon knop till hela 38 knop. Oavsett vilket behov du har så är det ett val med lite mindre motor. Och det tror vi bidrar till en större upplevelse, på flera plan, då vi är också övertygade om att när fler väljer en båt av vår typ, så bäddar det för att nästa generation också kommer få möjligheten att njuta av en dag på sjön.