Export Key Account Manager till Linder Aluminiumbåtar

Export Key Account Manager till Linder Aluminiumbåtar

Om oss på Linder
 Linder Aluminiumbåtar i Tingsryd är ett småländskt familjeföretag som startades i slutet på 60- talet. Lars Göran Linder är grundare och idag driver Cecilia och Jessica Linder företaget. Vi tillverkar i genomsnitt 2 500 båtar (upp till 5,70m) och kanoter i aluminium per år i Tingsryd. Exporten är ca 40% till främst Norden och Europa, men även till exempelvis Thailand och Guyana. Vi är ett trettiotal anställda som tillsammans omsätter ca 80 milj SEK. Vi jobbar med både importörer och återförsäljare på export. I Finland, Tyskland, Holland och Österrike med återförsäljare direkt. Vi exporterar till ca 25 länder. Linder är ett känt varumärke med flera bästsäljande båtmodeller. All produktutveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning sker från fabriken i Tingsryd. Det här är Made in Sweden på riktigt!

Är du redo att leda vår expansion till nya horisonter?
Som Export Key Account Manager (KAM) hos Linder AB blir du spindeln i nätet för hela affärsprocessen. Från den första kontakten till leverans och därefter, kommer du att vara ansiktet utåt för vårt varumärke och säkerställa att både företagets och kundens behov är i centrum.

Vem vi söker:
Vi letar efter dig med en högskoleutbildning och en passion för att driva framgångsrika affärer. Du är självgående, driven och har tidigare erfarenhet av att arbeta med både befintliga och nya marknader. Att bygga och vårda relationer är något du brinner för, och du är van vid att arbeta både självständigt och i team.

Vad vi förväntar oss av dig:

 • Erfarenhet av B2B-försäljning samt kampanjer på exportmarknader
 • Goda kunskaper i Officepaketet och affärssystem (vi använder Monitor)
 • Flytande i svenska och engelska, med fördel även tyska och/eller finska
 • Förmåga att arbeta prestigelöst i team och vara behjälplig vid behov
 • Kompetens inom marknadsföring och digitala kampanjer
 • Intresse för båtar är meriterande

Vad vi kan erbjuda dig:
 • En tillsvidareanställning
 • En trivsam arbetsmiljö i moderna lokaler i Tingsryd
 • Stort inflytande och korta beslutsvägar i ett välmående familjeföretag
 • Möjligheten att vara med och forma framtidens flexibla produktion
 • Varierande arbetsuppgifter med möjlighet till personlig och professionell utveckling

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara med på vår resa mot nya framgångar?
Ansök idag och bli en del av Linder AB:s framgångssaga. Besök vår hemsida www.linder.se för att lära dig mer om oss och vår passion för unika fritidsprodukter av hög kvalitet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Frågor och ansökan
För rekryteringen ansvarar Head Consulting Group AB och det är till dem du skickar din ansökan. På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar vi e-post, utan du söker tjänsten via Head Consultings hemsida. Om du har frågor om företaget eller om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ewa-Marie Åström på telefon 0738 – 01 04 46. Vi använder oss av löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

För den här rekryteringen har Linder gjort sitt val av rekryteringspartner och undanber sig erbjudanden från CV-leverantörer eller rekryteringsföretag.